[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Általános » Koncert » Papp-Pál (A tatai koncert)
Papp-Pál
glloDátum: Vasárnap, 2011-05-29, 12:13:28 | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 6
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szevasztok,

Megjártuk a Tatát is. Tegnap a Papp-Pálban nyomattuk a zenélést. a Papp-Pál, aki esetleg nem ismerné, egy IGAZI jó kis KOCSMA, nem drága, de nem is egy lepusztult hely. Mivel a dátum hál'Istennek egybe esett a Csaba és az én születésnapommal, így össze kötöttük a kellemeset a még kellemesebbel. Ünnepeltettük magunkat kicsit, nah...
Szóval, volt gitár torta tűzijátékkal, volt pár sör, és volt jó fajta Zajártalom zene.
Este 9-kor érkeztünk meg, pakolás, cuccolás, szerelés, beállás, stb. Közben kiderült, hogy a keverő bal csatornája szarakodik, nem szól rendesen. Próbálkoztam a megjavítással, nem sikerült, így kicsit "féloldalas "lett az ének.
A buli első felében a saját dalokat nyomtuk, mint mindig, hangosan és gyorsan játszottunk. Nekem tetszett.
A második részben aztán jöttek a feldolgozások, meg azok a dalok amiket már régen nem játszottunk, mert a zenekar profilja, hogy is mondjam, megváltozott egy kicsit. Közben oda kinn villámlani, és esni kezdett, nem baj gondoltam legalább bejönnek az emberek. Mert közönség nem igen volt, ahogyan számoltam kb. 10-15 fő. Nem tudom mi a baj, nem érdekli az embereket az élő zene, vagy csak hó vége volt, esetleg valahol a városban máshol is volt buli, nem tudom. A tulaj (Géza) azt mondta a fellépést követően, hogy "a múltkor egy pesti bandát hívtam sok pénzért és azon sem voltak többen". Sajnálom ezt nagyon, mert azért mégis csak jobb sok ember előtt játszani... Tehát a koncert olyan "leülős"-"meghallgatósra" sikeredett, és a saját dalokkal a belső helységben helyet foglalókat is ki szorítottuk az előtérbe wacko Mivel R.Sanyi is megtisztelt minket a részvételével, a régi idők emlékére egy szám erejéig fel is hívtuk énekelni, el nyomtuk vele a Kóbor Angyalt, kicsit belekeveredett, de nem baj, remélem így is tetszett neki. Amúgy nettó 2 órát játszottunk, aki eljött és jól érezte magát annak köszönjük, aki kihagyta, az jöjjön el legközelebb, hogy többen legyünk.
 
Fórum » Általános » Koncert » Papp-Pál (A tatai koncert)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


| Copyright MyCorp © 2024 | Ingyenes webtárhely uCoz |