Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Koncertek [2]
"élmények"
G.L. blogja [5]
ez is, az is...
Üzenőfal
200
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Nyitólap » 2011 » Október » 22 » Rév-Komárom, 2011.10.21.
10:50:37
Rév-Komárom, 2011.10.21.
Nos, ilyen is régen volt.

Jó előre leszerveztünk egy bulit november negyedikére a Club 25-be, de előre kellet hoznunk két héttel, mert a társzenekar, akivel felléptünk volna visszalépett. Egy előre meghirdetett koncertnek sohasem tesz jót, hogyha változik az időpontja, mert kétséges lesz az amúgy is kevéske hallgatóság megjelenése. Mindegy gondoltam, mivel egyedül nem akartunk játszani, ezért rövid szervezkedés után úgy döntöttünk, hogy betársulunk a budapesti Hardware nevű bandához. Így utólag azt gondolom, hogy jó döntést hoztunk.
Kis telefonálgatás után eldöntöttünk ki milyen cuccot hoz, és elkezdtük újra reklámozni-meghirdetni a koncertet a közösségi oldalakon, meg ahol lehet. 
Este 8 körül érkeztünk meg a 25-be, néhány fiatal volt még csak, iszogattak, beszélgettek. Mi is leültünk, és mivel amúgy is volt mit átbeszélnünk, így egy röpke másfél órás eszmecserét folytattunk egymással, amíg a másik banda meg nem jött. Erre a beszélgetésre is szükség volt, mert a próbákon úgyis csak hangoskodunk, ott nincs idő kitárgyalni ezt-azt.
Amikor megjött a csapat gyors pakolás, amelybe néhány kedves "rajongónk" is be segített, és már kezdtük is a beállást. Eddigre már nagyjából 50-60 emberke volt jelen, amire már jó régen nem volt példa, ezen fellelkesültem és minden "lámpalázam" el is múlt. Jöttek a saját dalok, a közönség pedig viszonylag jól fogadta, azért mondom, hogy viszonylag, mert az instrumentális saját ötleteink elég "érdekes" témák na. De jól viselte a tisztelt nagyérdemű.
Bele raktunk két-három feldolgozást is a műsorba, hogy oldódjon a sokk. 



Úgy gondolom, kimondottam jól játszottunk annak ellenére, hogy az utóbbi hónapokban azért nem próbáltuk hülyére a dalainkat. Máshogyan megfogalmazva, szerintem az elmúlt egy év legjobb koncertjét nyomtuk le, mint zeneileg, mint hangzásilag. Nagyjából egy órahosszát zenéltünk, de komolyan mondom, én lefáradtam a végére...
Majd következett a Hardware, akiket már a pakolás során halál jó fejeknek ismerhettünk meg. Normálisan, segítőkészen álltak hozzánk, és úgy általában a dolgokhoz. Ők többnyire most magyar feldolgozásokat nyomattak Tankcsapda, Beatrice vonalból, de volt itt Nirvana, és Johnny B. Good is. Jól adták elő, a közönség pedig határozottam "bebulizott" a dalokra. 
Mi pedig beszélgettünk a helyi erőkkel, néhány fiatal metálos csávó, akikkel dumáltam a koncert után, kimondottam jó véleménnyel volt rólunk. Kérdezgették mikor-hol lesz a következő koncert. Mondtam is nekik, hogy figyeljék a honlapot, és keressenek a "fészbúkon"  minket. Közben pár jófajta szlovák sör és finom pálinka is lecsúszott a torkunkon. Határozottan jól éreztem magam a végére :)
A történethez még hozzá tartozik, hogy eredetileg belépős bulinak indult, de aztán  a másik bandával közösen úgy döntöttünk, hogy nem szedtünk senkitől egy fityinget sem. Ez amolyan REPI buli volt, de legközelebb azért lesz valamiféle beugró, hogy legalább az üzemanyag költséget fedezze. 
Köszönjük a Club 25-nek, hogy ott lehettünk, és a Hardware-nak, hogy közösen összehoztunk ezt az bulit. Azzal váltunk el egymástól, hogy Más-kor is össze hozhatnánk, ilyen közös produkciókat. Úgy legyen.

Összefoglalva az estét, azt gondolom most, így, Másnap, hogy ebben a műfajban, amiben jelenleg utazunk, ugyan több a csalódás, mint a siker, de ez a buli egy kimondottan kiváló koncert volt. Ilyenből kellene minden héten egy. Ilyenkor érzem azt, hogy megérte ezért dolgozni, megérte a sok, agyalás, próba, pakolás, meg minden. Mi megvalósíthattuk önmagunkat, a közönségnek pedig tetszett. És ez a lényeg.

Kategória: Koncertek | Megtekintések száma: 460 | Hozzáadta: gllo | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 2
2 Sandip  
0
Arrf3l e1lmodozom, hogy egyszer majd lesz egy olyan prf3bafolyamat, amniek a prf3be1in m i n d i g, m i n d e n k i ott van, e9s nem kell ezer dolgot csine1lnia mellette senkinek. nekem se. d3 mennyivel kf6nnyebb volna !!!!

1 Apa  
0
Mindenben egyetértek, kivéve, hogy a legjobban játszottunk :-)
Szerintem a Pest bulin volt a csapat együtt a legjobban :-)

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
kÖVETKEZŐ
_____
Zenék
Naptár
«  Október 2011  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Kapcsolat
Szabados Attila Tel.: +36 30 385 65 79
Keresés
Mentett bejegyzések

| Copyright MyCorp © 2024 | Ingyenes webtárhely uCoz |