Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Koncertek [2]
"élmények"
G.L. blogja [5]
ez is, az is...
Üzenőfal
200
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Nyitólap » 2011 » Szeptember » 16 » Budapest, 2011.09.15.
16:50:20
Budapest, 2011.09.15.
Már nem is tudom milyen ötlettől vezérelve vettük a fejünkbe, hogy látogassunk el a fővárosba egy koncert erejéig. Bár ne tettük volna...

Az előkészületek során,  már jó előre meg beszéltük az M nélkül zenekarral, akik tulajdonképpen már a megalakulásunk óta kedves barátaink, hogy ez egy közös koncert lesz Budapesten. Kitűztük a dátumot is szeptember 15 csütörtök, ami ugye már-már egyetemi időszak, megtaláltunk egy belvárosi helyet Attila testvére jóvoltából. Úgy nézett ki minden készen áll egy jó kis bulihoz.

Nem kellett sok cuccost vinni, mert a hely rendelkezett hanggal, dob alappal, így kényelmesen két kocsival nyolcan útra keltünk. 
A fellépés előtti napokban össze-vissza telefonálgattam a "befogadó hely" felé, hogy mikorra, hogyan, milyen módon, de igen szűk szavú, mi több lekezelő válaszokat kaptam. Mindegy, menni kell és kész. Odaértünk a belvárosi utcácskába, néztünk mint  gyújtogató a vizes szalmára, de nem találtuk a helyet !!
Még egyszer végig hajtottunk hát az utcán, megálltunk a házszám előtt, és kiszálltunk megkérdezni a helyi fiatalokat, hogy hol is van a hely. 
Nem tudta senki, nem volt kiírás, logo, sem fényreklám, kis nyíl, plakát, semmi ami arra utalt volna, hogy itt egy zenés szórakozó hely van. Volt viszont hangulatos kis kert helység finom illatokkal, kivetítőn nézhető foci meccsel. Rövid kérdezősködés a pultostól, és megtudtuk, hogy itt van amit keresünk a ház alatti pince helységben. Hurrá !!



Cuccok kocsiból ki, pincébe le. Csak hogy bejáratnál STOP !  Név, születési idő, e-mail cím, aláírás. Mind a nyolcunktól, és már mehettünk is befelé....
Maga a hely nekem rögtön meg tetszett, olyan igazi kis pince klub, jó kis felszereléssel, viszonylag olcsó árakkal.

Pakoltunk, gyorsan beálltunk, hiszen mi kezdtünk, már a beállás során gyanús volt nekem, a hangmérnökünk, hogy így szól a gitár, meg úgy szól a gitár...
Mindegy, gondoltam, úgy is kihangosítja a komplett zenekart, ( kb. 75-80m2-es volt a hely) majd szól rendesen. Hát nem szólt, a műsorunk felénél, már ki sétáltam a  színpad elé hogy meghallgassam, csak a monitor szól ilyen szarul, vagy kifelé is, hát mindenhogyan ratyi volt. Annyira fel rakta a közepét a csávó a gitárhangnak, hogy az minden volt, csak jó nem. Meg is jegyeztem, hát ez kurv@ szarul szól. Mindjárt jött is a válasz a pult mögül, hogy "Állítsd be a gitárod". Hozzáteszem nekem ez idáig mindig jól szólt alapról a cuccom és ezek után sem fogok a beállításaimon változtatni.

Azt csak a Lacitól később tudtam  meg, hogy "emberünk" figyelmeztetett minket:
 "Nincs a színpadon, dohányzás, ivászat, és vigyázzatok a cuccra mer' akkó......"
Hát nem  is tudom szerintem nem néztünk ki "Hülyegyerek" zenekarnak. Ekkor már nem érdekelt a dolog, lenyomtuk a műsort kb. 50 percben. Volt már jobb is ahogyan én éreztem belülről, és kész.

Majd rövid átszerelést követően rázendített az M nélkül, és nyomtak egy nagyon- nagyon színvonalas koncertet csak a Zajártalomnak !!!

Ugyanis a hangosítón és a pultoson kívül egy teremtett lélek sem jelent meg a helyen. Hát hogy is mondjam, azért egy két milliós városban azért kicsit többre számítottam. Na nem arra, hogy teltház lesz, de azért a 0 fő, ez azért áthúzta a számításaimat, nah.

Majd össze cuccolás következett, de a gitáromat még el sem raktam a tokba, mikor jött a dob tulaja, és pultos is egyben,  hogy mikor akarunk már neki fizetni. (no comment)
Kifizettük, és távoztunk a helyről. Azzal a gondolattal a fejünkbe, hogy ide sem jövünk még egyszer, az tuti.

Hát nem tudom a csalódottságomat leplezni sehogyan sem. Ennyire érdektelen a mai elő zenei életre az igény. Ez hihetetlen....

Még egyszer szeretném meg köszönni az M Nélkül zenekarnak a közreműködését, jók voltatok mint mindig.



KÖSZÖNJÜK !

Ezen a arcul csapáson elgondolkodva, aztán jött egy nagy ötletem, az, hogy ez megvalósítható lesz-e az hamarosan kiderül....

Kategória: Koncertek | Megtekintések száma: 472 | Hozzáadta: gllo | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 Adora  
0
A fegyencedze9s a ktedzei szinteken nem igaze1n segedt a zsedre9gete9sben, ebbel egyete9rtek Neutronlovaggal. De nem aze9rt, mert f6nmage1ban a fegyencedze9s lenne alkalmatlan erre. Az 5. szint kf6rnye9ki gyakorlatok me1r igenis alkalmasak e9s ele9g intenzedvek a zsedre9gete9sre, de az első le9pe9sek nem erről szf3lnak. Az első le9pe9sek kifejezetten arrf3l szf3lnak, hogy az edzfcleteket hozze1szoktasse1k a terhele9shez. Eze9rt javasolt a heti 2 fegyencedze9s melle9 me1s edze9seket is beiktatni, mondjuk me9g egy sfalyzf3s e9s egy kardif3 edze9st. Szerintem mindkettő fontos, nem e9rtek egyet azokkal akik csak a sfalyzf3s vagy csak a kardif3 mellett teszik le a voksukat.@Neutronlovag: Ha ele9g intenzedven csine1lod, akkor nem fe9r bele egybe 1,5 f3re1ba a kettlebell e9s a fegyencedze9s. Ha nem ke9szfclte9l ki teljesen egy 1 f3re1s kettlebell edze9s ve9ge9re, akkor nem csine1ltad ele9g intenzedven. A kettlebellt mindenke9pp kfclf6n edze9snapra tenne9m

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
kÖVETKEZŐ
_____
Zenék
Naptár
«  Szeptember 2011  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Kapcsolat
Szabados Attila Tel.: +36 30 385 65 79
Keresés
Mentett bejegyzések

| Copyright MyCorp © 2024 | Ingyenes webtárhely uCoz |